• Pro štěstí

  • Čakry

  • Kameny a drahokamy podle znamení zvěrokruhu

  • symboly

  • kyvadla

Nové ASEA nápoj 1l

ASEA nápoj 1l

asn1

Nový produkt

ASEA nápoj je naprosto revoluční produkt, který na trhu nemá obdoby. Je to vůbec první doplněk stravy, který obsahuje redoxní signální molekuly. Využívá unikátní technologii ASEA vytvořenou na základě vědeckých poznatků a jeho mimořádné účinky pomáhají lidem po celém světě.

Více informací

1 300 Kč

Více informací

Je netoxický, nezpůsobuje žádné alergie, je absolutně bezpečný, lze jej kombinovat také s jinými potravními doplňky, a tím také jejich účinky umocňuje. Redoxní molekuly mají za úkol chránit naše buňky, vyhledávat narušené buňky a ty buď opraví nebo vymění. Komunikují s ostatními buňkami a i buňkami imunitního systému.
Za objev signálních redoxních molekul byla získána i Nobelova cena.

Netoxický, žádné alergie, absolutně bezpečný, lze kombinovat s jinými potravními doplňky, umocňují tím účinky.

použití:
nápoj se užívá vnitřně, ale může se také postříkávat na různé části těla. Výborně působí také kapat jej do očí. Vhodný je i pro zvířata.
Užívá se 120 ml denně – a to 2x po 60 ml. Nejlépe ráno a večer. Toto množství se může užívat jak preventivně, tak u lidé do 50 let věku. Nad 50 let nebo kdy v těle již probíhá nějaký problém, tak 240ml. ( 2x 120 ml).
Nápoj podržíme v puse 30 sekund a poté spolkneme. Každý jeho chuť vnímá trochu jinak. Čím více vnímá chlorovou chuť, tím více je překyselené tělo, chybí redoxní molekuly nebo jsou v těle toxiny. Přes den je vhodné hodně pít, může se dostavit detoxikace.

složení:
-obsahuje redoxní signální molekuly

upozornění:

- neředit s vodou ani jinými nápoji, brát vždy s odstupem 15 min od nápojů, jídla nebo léků
- nepít z láhve a vyvarovat se kovových odměrek

skladování:
- v ledničce nebo na kuchyňské lince

objem: 1 l

30 dalších produktů ve stejné kategorii: