• Pro štěstí

  • Čakry

  • Kameny a drahokamy podle znamení zvěrokruhu

  • symboly

  • kyvadla

Thermarol

ts

Nový produkt

Díky svým vlastnostem dokáže zmírnit napětí a uvolnit tuhost svalstva před, během i po výkonu. Nezáleží jestli jste v práci, nebo pracujete kolem domu, natřete si Thermarol™ na záda, ramena, ruce či kolena.

Více informací

1 100 Kč

Více informací

Uložte si jej vedle své postele, aby Vám ráno pomohl vstát z postele nebo večer zrelaxovat po těžkém dni. Budete se nejen cítit lépe, ale Thermarol™ vám může pomoci zmírnit napjaté svaly a uvolnit je. Pokud je Vaše práce fyzicky náročná a vyžaduje mírné až těžké zvedání či opakované pohyby, zamilujete si to teplo, které Vám Thermarol™ zaručí. Pokud je Vaše práce fyzicky sedavá, ale pevné časové harmonogramy a hlava plná rozhodnutí a nečekaných situací, dopřejte si uvolnění napětí v krku a v ramenou, které vede ke stresovým bolestem hlavy.

Thermarol™ se může používat jako krém před aktivitou, kdy uvolní svaly a klouby, jakož i po výkonu, kdy naopak usnadňuje regeneraci. Thermarol™ vmasírujte hluboko do svalů a kloubů 10-30 minut před výkonem, aby Vás zahřál, zpříjemnil Vám trénink a Vaše svaly snáze regenerovaly. Po cvičení nebo po delším a intenzivním stresu si zasloužíte masáž, abyste se zbavili stresu. Zahřívací složky Vanillyl butyl ether (VBE) a olej Wintergreen Oil zahřívají dvěma způsoby: VBE stimuluje receptory v nervových zakončeních a vyvolává příjemný pocit tepla, avšak bez změny teploty. Účinkuje rychle a dlouhodobě, teplo pocítíte již do pěti minut a potrvá až dvě hodiny. Olej z Wintergreen bojuje proti ohni ohněm, a působí jako antivirus, který upozorňuje na jiné podráždění nebo bolest. Způsobuje dilataci kapilár a zvýšení krevního oběhu .... a navíc má velmi příjemnou vůni.

Vlastnosti:
- thermarol působí rychle, zaručí dlouhotrvající hřejivý pocit, proniká hluboko do bolestivých svalů a kloubů
- 7.5% Cetylmyristoleát

Výhody:
- dvojitě působící hřejivé složky pro rychlý účinek, dlouhodobý požitek, hloubkové hřátí
- bohatý na zvláčňující zvlhčovadla pro jemnou a hladkou pokožku

Návod na použití:
Thermarol™ vmasírujte do pokožky. Aplikujte na svaly nebo klouby podle potřeby.

Složení:
Voda (Aqua), Butylene Glycol, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Glyceryl Stearate, Pentaerythrityl Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Vanillyl Butyl Ether, Ethylhexyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetyl Myristoleate Fatty Acid Esters, Sodium Polyacrylate, Benzyl PCA, Phenoxyethanol, Xanthan Gum.

Upozornění:
Pokud jste těhotná, kojíte nebo užíváte předepsané léky, před užitím výrobku se poraďte s lékařem. Použití u dětí předem konzultujte s lékařem. Pouze pro vnější použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Při použití obvazu nestahujte příliš těsně. Nepoužívejte s vyhřívací podložkou nebo polštářem. Neaplikujte na rány. Při jakékoli reakci na pokožce, přestaňte výrobek užívat.

Balení:
120 g/4 fl oz

30 dalších produktů ve stejné kategorii: